Verrassingsmenu

Elke ochtend begint het koken om acht uur. Eerst trekken we verse bouillon van diverse groenten en kruiden. Dit is de basis voor de soep van de dag en de verschillende sauzen bij de granen van de hoofdmaaltijd. De hoofdmaaltijd bestaat verder uit een wisselende keuze van peulvruchten, gestoofde groente of groente uit de oven en rauwkost. Voor het dessert kan men kiezen uit kwarktoetjes, gemengde vruchten of gebak. Het kwarktoetje met abrikozen-bananenmoes is heel populair. Het verrassingsmenu van de dag is te lezen op een bord bij de balie waar men kan bestellen.

De Werfkring schenkt geen alcohol, maar heeft een ruime keuze uit vruchten sappen, thee en koffie. Wanneer men dat 24 uur van te voren doorgeeft kan rekening worden gehouden met veganistische of andere speciale individuele dieet wensen. Of men kan voorkeuren van een groep voor een speciaal gerecht doorgeven: 030-2311752 (vraag naar Namgyal Lhamo).

Openingstijden

De keuken is geopend van 12.00 tot 14.30 uur voor de lunch (diverse pannekoeken, broodjes en soep). ’s Avonds is de keuken geopend voor het verrassingsmenu van 17.00 tot 20.00 uur. Het restaurant sluit om 21.00 uur. De Werfkring is op zondag en met feestdagen gesloten.

 Prijzen

Soep € 5,00; hoofdmaaltijd € 15,00; dessert € 5,50; drie gangen € 23,50. Verder bieden wij een verscheidenheid aan lunch schotels, thee, vruchten sappen, andere alcoholvrije dranken of een gratis glaasje water.